Proclaimer

De medewerkers van Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) doen hun uiterste best om de teksten en informatie op deze website actueel, correct, toegankelijk en volledig te houden. Mocht u onjuistheden of onvolledigheden op onze website tegenkomen, meld u die dan alstublieft, dan kunnen wij zo snel mogelijk verbeteringen aanbrengen. Een e-mail naar is voldoende, of u kunt het reactieformulier invullen dat op elke pagina aan de rechterkant staat.

Alle informatie die u ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt.

Auteursrechten

SOHW behoudt zich het auteursrecht voor op alle via sohw.org verstrekte informatie. Het is niet toegestaan enige informatie voor ander dan persoonlijk gebruik te verspreiden of te kopiƫren zonder schriftelijke toestemming van SOHW.

sohw.org

sohw.org is de toegang tot de (digitale) informatie van SOHW. Er is een zo overzichtelijk mogelijke website gecreƫerd, zodat zo snel mogelijk de juiste informatie bereikbaar is voor de bezoeker. De eindverantwoordelijkheid ligt bij team Communicatie. Er wordt uiterste zorg besteed om de informatie op deze site zo correct, compleet, actueel en toegankelijk mogelijk te houden. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen? Stuur dan een e-mail naar team Communicatie via .

Links naar andere websites

Op sohw.org komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites van publiek- of privaatrechtelijke organisaties. SOHW biedt dit aan als dienstverlening. De links openen in hetzelfde venster als sohw.org. Wij volgen hier de voorschriften zoals beschreven in de Webrichtlijnen.

Privacy

SOHW hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van sohw.org. Informatie over bezoeken aan Sohw.org (bijvoorbeeld IP adressen) wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Alle gegevens die voor een aanvraag via Internet worden verstrekt aan SOHW, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag.

U bent hier:Home | Proclaimer
Deel deze pagina
Lees voor
  • Volg ons
  • Twitter

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen  
 
088 - 647 12 74