Informatieavond Startcoach

Op woensdag 12 april wordt er een Startcoach informatieavond gehouden in het gemeentehuis in Oud-Beijerland.

Startcoach

Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf. Ervaren ondernemers en managers treden op als mentor voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland. De mentor geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiƫn, management en andere vraagstukken. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de mentor zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen. De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de mentor als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt vele ondernemers hebben al gebruik gemaakt van een startcoach mentor.

Coaching voor succes

De praktijk wijst uit dat mentoren van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hoeksche Waard en daar heeft men graag wat voor over. In 2016 zijn er 25 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren mentoren. Dit succes wil Startcoach in 2017 graag voortzetten en zo mogelijk verbeteren!


Informatieavond

Deelnemen aan de informatieavond is gratis. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur (inloop). Het programma start om 19.30 uur.
Aanmelden kan via de website van startcoach www.startcoach.nu.

U bent hier:Home | Actueel | Nieuws | Informatieavond Startcoach
Deel deze pagina
Lees voor
  • Volg ons
  • Twitter

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen  
 
088 - 647 12 74