Bibliotheek Oud-Beijerland verhuist naar het Oude Raadhuis

De kogel is door de kerk. De bibliotheek van Oud-Beijerland verhuist einde van het jaar van cultureel centrum de Lindenhoeve aan de Steenenstraat naar het Oude Raadhuis.

De Oud-Beijerlandse gemeenteraad nam dat besluit tijdens de raadsvergadering van 28 maart. In het Oude Raadhuis zullen naast de bibliotheek ook het VVV en een horecagelegenheid een plek vinden.

Bibliotheekdirecteur Marieke Montenarie is blij met het besluit: ‘De bibliotheek kan in het Oude Raadhuis veel vaker en langer open dan in De Lindenhoeve. De locatie in het centrum in een prachtig historisch pand, geeft de bibliotheek een nieuwe impuls. Er zijn al diverse plannen om samen te werken met de historische vereniging en Hoeksche Waardse kunstenaars. We zien veel kansen om een belangrijk en levendig onderdeel van het centrum te gaan vormen. Aantrekkelijk voor zowel bestaande als nieuwe leden!’

De vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland zal na de verhuizing zes dagen in de week opengaan. De intentie is om de openingstijden te verruimen naar 9 a 10 uur per dag, zodat het publiek er vrijwel de hele dag terecht kan. De vestiging in Oud-Beijerland is een van de negen vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

U bent hier:Home | Actueel | Nieuws | Bibliotheek Oud-Beijerland verhuist naar het Oude Raadhuis
Deel deze pagina
Lees voor
  • Volg ons
  • Twitter

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen  
 
088 - 647 12 74